Hvordan går det ?

Min fødselsdag

Hej skønne læser.

Måske lidt sent at jeg laver denne her indlæg, men har bare været træt og har haft en del af se til…

I søndags holdet jeg min 26 års fødselsdag, og det var en super god dag… Dog blev jeg mega stresse og det gik desværre ud over Oliver, så det var rigtig øv at det skulle gå ud over nogle og det var lige før at gæsterne kom. Men vi fik snakke om tingene og jeg fik en god dag alligevel.

Jeg fik bagt: Grov boller, chokolade boller og chokolade lagkage bunde som blev vild gode. Jeg plejer at huske på at tage billeder, men det glemte jeg desværre.

Vi sad ude i haven og det var mega hyggeligt. Jeg fik i gave: penge, gavekort til Matas og til H&M. Børnetøj, baby alarm og en body creme som jeg glæder mig til at prøve.

I tirsdags havde jeg fødselsdag, og det fejre jeg med at bage banan chokolade muffins til arbejde. De blev vild gode !!

Jeg fik i gave: muffins forme og tærte forme. Så ved jeg da hvad jeg skal lave når jeg snart går på barsel.

Senere fik jeg nogle vild lækker sko af min kæreste. De er fra Nike og de er vild gode af gå i! Så tog vi hjem til svigermor og fik masser af ting til lille Mathias (vores søn) og ud af spise på DiVino. Vil ønske at jeg havde huske at tage billeder af maden, for det var vild lækkert, jeg havde dog bare mega kvalme men fik da spist en del så det er jo godt nok.

Jeg håber at I kan lide af læse sådan nogle hverdags indlæg . Og kan lide den måde at jeg har skrevet indlægget på ????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvordan går det ?