Min fødselsdag

MUS – samtale

Så har jeg været til samtale med vores chef. Det skal vi være år, og jeg er glad for at det blev nu for d 16/8 går jeg på barsel så det er jo lige om lidt. Samtalen går bare ud på at vi snakker om hvordan det går på arbejde osv.

Samtalen gik faktisk meget godt. Han sagde kun positiv ting til mig, om at jeg gør et rigtig godt stykke arbejde og at jeg har altid smil på og et godt humør. Så det var jo dejligt med positiv ting !

Han sagde at han godt var klar over at der ikke var så meget at lave få tiden, så i stedet for at fyrer en af os eller sæt os ned i timer så får vi ikke lønforhøjelse , og det er helt fint med mig, for hvis nogle skulle sættes ned i timer så var det mig, da jeg er den nyeste ansat. Men ved faktisk ikke om de må det, da jeg snart skal på barsel…. Jeg går på barsel 16/8 så det er jo lige om lidt

 

Til jer som nok ikke ved hvad mit arbejde går ud på, så tænker jeg af jeg lige vil skrive om det ?

Jeg arbejder på en fabrik hvor vi printer på computere tastatur (sådan nogle som I kan se på billede) og det mit arbejde så går ud på er:

– Jeg pakker tastaturen ud af nogle kasser så mine kollegaer kan printe på dem.

– Nogle gange skal jeg også hjælpe med at pakke tastaturen ned i nogle kasser, når de er klar.

Så det er nu meget stille og rolig arbejde. Tror snart jeg har arbejde der i 3 år… Tiden går vildt hurtigt !

Hvis I har nogle spørgsmål, så vil jeg gerne besvære dem i et nyt indlæg ??

det kan være alt! Med barsel, vores søn, forholdet eller arbejdet…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min fødselsdag