Pas på jorden

Træt af at være gravid….

Kære skønne læsere. Jeg vil rigtig gerne fået skrevet en del indlæg til jer, men jeg har slet ikke haft nogle energi. Så når jeg går på barsel lige om lidt, så kan det være at jeg få lidt mere overskud til at skrive indlæg til jer, for jeg synes det er så hyggeligt at skrive blog.

Så jeg vil høre jer…. Hvad vil I gerne læse mere om på bloggen ???

Nu er der ca 1 måned (faktisk mindre d 13/9) til at jeg har termin og jeg glæder mig så meget til at lille Mathias kommer til verden. Det bliver så faktisk når han kommer til verden !!

Jeg synes det har været både dejligt men også hårdt at være gravid .

Dejligt at vide at jeg skal være mor lige om lidt og en mega fed følelse i starten da jeg kunne mærke ham, men nu synes jeg ikke det er så sjovt mere… For når han bevæger sig så er der ikke meget plads tilbage så jeg kan tit mærke ham ved mine ribben av av. Han begynder også at fylde mere så har lidt svært ved selv at bevæge mig hehe

Har stadig kvalme , nu synes jeg bare jeg mere og mere har kvalme hele tiden.. Og synes ikke at noget hjælper mod min kvalme …

I starten og her i slutningen af min graviditet har jeg haft meget kvalme og det er 1 af grunde til hvorfor vi kun skal have 1 barn. Den 2 grund er at vi faktisk ikke har plads til 1 barn mere og vi vil ikke flytte fra den lejlighed vi har. Måske nogle synes det er en underlig grund, men vi begge 2 er blevet enige omkring det valg. 

 

Jeg håber at I synes det er hyggeligt at læse omkring min graviditet og set billeder ?? Jeg er rigtig glade for at I læser mine indlæg!!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pas på jorden