Træt af at være gravid....

Barsel

Hej skønne læser.

Nu har jeg været på barsel i 1 uge og har faktisk ikke lavet særlig meget…

Jeg havde hele tiden gået og tænkt over hvad jeg skulle lave når jeg gik på barsel, da jeg har rigtig mange projekter jeg gerne vil lave….

Ryd op i mine hobby ting, ryd op i mit tøj, skrive masser af indlæg til jer ….

Øhhh jeg har fået rydde lidt op heh men måske jeg bare har haft brugt for at slappe af ? Jeg ved ikke om I selv kender det, men at have masser af ideer til hvad man kan lave og så man ender med bare at slappe af heh

 

1 af de ting der er mest vigtigst er at jeg skal til at få styr på Mathias?s tøj. Det vil sige få vaske og få styr på alt det tøj vi har fået.

Det vil sige at få styr på hvornår han kan passe tøjet og så put i nogle kasser og så i kælderen (som I kan se på billede at vi er godt klar med tøjet)

Det er så skønt at vi kender nogle som har fået drenge, for vi har næsten ikke fået købt noget tøj til ham da vi har fået en del ??

 

Omkring d 13/9 kommer Mathias ???? til verden og der skal jeg lære vores barn af kende, så ved ikke helt hvor aktiv jeg bliver her på bloggen og på de andre sociale medier .

Men jeg skal nok lige holde jer opdateret omkring hvordan det hele går. Så måske vil der komme små indlæg i fremtiden. Men I skal bare lige vide, at jeg kommer ikke til at ligge billeder op af Mathias 

Håber da stadig at I har lyst til at læse og følge mig 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Træt af at være gravid....