Det bedste ved 2018.....

Godt nytår !

Godt nytår og velkommen til min blog  Jeg håber at I har haft en rigtig god nytårsaften og er kommet godt ind i det nye år.

Jeg har holdt nytår med min kæreste, min bror og hans bedste vens mor lige ude for Køge. Og det er så hyggeligt at være hos den familie.

Min bror er tit der nede og kan virkelig godt forstå at han er tit sammen med dem fordi de er nogle søde mennesker, men er bare lidt ked af jeg ikke ser ham så tit…  Men det skriver jeg om en anden dag.

Festen starte kl 14 og vi skulle alle sammen være i PANG Farver (har desværre ikke et billede af mit tøj)

Der var velkomstdrink og lidt tapas. Det var mega lækkert. Jeg tænker faktisk at også skal servere tapas til vores gæster på et tidspunkt ?

kl 18 holdt dronning nytårs tale og hun gjord det virkelig godt. Det var nogle gode ord som faktisk fik mig til at tænke…. At man ikke skal tænke på hvad andre synes om en.

Så fik vi 3 retters menu :

– Tun, rejer og det sidste kan jeg ikke huske hvad var men også fisk

– hovedret var indbagt skinke, Rodfrugter, rødvinssovs og pang salat. Alle mulig fugt i flotte farver

– dessert var hjemmelavet kage, 4 forskellige is oven på en hjemmelavet skål med nødder. Ved faktisk ikke hvad den skål hedder

Kl var Ca 01:30 så gik jeg i seng. Det var dejligt at vi kunne sove hos dem og jeg havde ikke drukket alkohol så var faktisk frisk dagen efter dog mega træt. Så dejlig at Oliver kørte ??

Jeg håber at I har det godt og kunne lidt mit indlæg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det bedste ved 2018.....