Renser min hud med:

STORE NYHEDER

Hej og velkommen til min blog ??

Først vil jeg sige tak fordi du stadig har lyst til at følge med på bloggen og jeg har lagt mærke til at jeg er rigtig god til at gentage mig selv og lave mange ens overskrift. Det skal jeg nok prøve på at gøre bedre!

Som nogle nok ved fra de tidligere blog indlæg og på instagram, så har jeg ingen overskud og er mega træt for tiden. Jeg har desværre også meget kvalme og har ikke den store appetit… Nogle dage har jeg det virkelig dårlig, svært at beskrive hvordan dårligt.

Nogle kender måske godt de symptomer og måske kan regne det ud pga overskriften….. JEG ER GRAVID!!

Jeg er virkelig over lykkelig over at jeg er gravid, men det er bare ikke sjovt at have det så dårligt, så håber snart at jeg får det bedre så jeg kan være mere aktiv på de sociale medier.

Jeg er sat til d 13/9 ? ? og Oliver er i gang med at ordne børneværelset. Det vil sige at male noget på 2 af væggene, som jeg glæder mig til at se og vise jer.

Så bloggen bliver måske ændre lidt, det vil sige at jeg måske laver flere indlæg omkring det her med at være gravid og om børneværelset.

 

Så det håber jeg at I har lyst til at læse om ? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Renser min hud med: