Velkommen hjem

Uge 17+2

Hej alle sammen.
Jeg tænker at nogle af jer gerne vil høre lidt omkring hvordan det er for mig, at være gravid.

Så der vil komme nogle personlig indlæg,
så håber at I har lyst til at læse med. For vælger ikke at lave videoer omkring det på youtube ?

Det er lidt lige som en dagbog de indlæg om hvordan jeg har det med at være gravid.

 Uge 17 det var først nu jeg haved fået lidt mere energi og min kvalme ikke var så slem. Så nu kunne jeg endelig begynde at spise mere. Det havde jeg ikke kunne når jeg havde så slem en kvalme.

Men det sjove var…. Når jeg stod og lavede aftensmad så havde jeg svært ved at spise det, pga jeg synes det har en anderledes lugt. Så det var Oliver der stod for aftensmad til os, så det var jo dejligt.

Og det var også nu jeg kan mærke at der var liv…. Jeg ved ikke om det var den lille der bevæge sig eller hvad, men jeg fik en gang i mellem ondt helt nede ved maven så tænke lidt at det var den lille.. Hvor jeg så senere hen fik af vide at det er pga at kroppen skal udvide sig og gøre plads til den lille. Så det var desværre ikke den lille jeg kunne mærke endnu …..

Jeg håber at I kunne lide at læse lidt om hvordan jeg har haft det i starten af min graviditet, og vi kvinder regere jo anderledes … Og håber også at I glæder jer til at læse mere om min graviditet .

Hvordan havde I da I vente barn ???? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velkommen hjem