Elsker duftlys

Mine følelser og tanker…..

IMG_0524 IMG_0525

Ved ikke om billederne er gode i farve eller om de skulle havde været i sort/hvid

Jeg følger lidt at jeg mister min bedste veninde. Vi skriver ikke så tit sammen mere og vi ses heller ikke så tit. Ved ikke hvad jeg skal gøre…

For følger lidt at det altid er mig der skriver til hende først og det synes jeg ikke er så hyggeligt at gøre hver gang, vil ønske at hun også skrev først men ved ikke om man kan be hende om det?

Så jeg tænker meget over hvad jeg skal gør for ikke at miste hende, for vi hygger os rigtig meget når vi ses men synes også bare vi er ved at glide fra hinanden. Vi har ikke så meget at snakke om når vi ses så det er lidt svært.

Hvad vil I gøre hvis I var mig?

 

Ingen kommentarer til Mine følelser og tanker…..

  • Kirsten Thulesen

    Åh.. det kan virkelig være svært sådan noget.
    Jeg har erfaret mig, at det altid er bedst at snakke om tingene, sær hvis det er en man holder meget af – det kan være hun slet ikke er klar over at du oplever det på den måde. Derudover synes jeg sagten man kan tillade sig at fortælle du tit oplever du tager initativ og at du godt kunne tænke dig at hun gjorde det lidt mere.
    Så ligger bolden lige som på hendes banehalvdel og hvis man vokser fra hinanden, så er det jo noget af det mest naturlige .. det er selvfølgelig ikke sjovt, men så har du gjort dit for at det ikke skal ske.
    Håber på det bedste for dig.
    Kram fra Kirsten <3
    http://kirstenthulesen.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Elsker duftlys