Mad plan uge 22

VIGTIG Samtale!!

Det her indlæg bliver et meget personligt og ved ikke helt hvordan jeg skal skrive det. For synes det er lidt flovt.

Men i sidste uge var jeg til et meget spændende møde/samtale og det skal jeg nogle gange endnu….

Jeg er begyndt til psykolog samtalen (også kaldt tuba) og jeg skal snakke med en rigig sød psykolo pga min mor var alkoholikere.. Så tror det bliver rigtig hård forløbe men håber at det bliver godt.

Der er mulig for alene  eller gruppe samtale, hvor jeg har sagt at lige til at starte med vil jeg gerne snakke med hende alene.. For ved ikke helt hvad jeg skal snakke om da jeg ikke synes min mor var alkoholikere.

Men lige nu har vi faktisk fundet ud af at jeg ikke skal snakke med hende omkring min mors alkohols problem men omkring mig og hvordan jeg skal blive bedre til at kommunikere. Så jeg er mega spændt for at se hvor mange gange jeg skal gå til tuba. For du kan gå der mellem 3 til 20 gange og det er gratis, og jeg tænker at jeg vil skrive mere omkring det her tuba forløb hvis I er interesseret i at læse mere omkring det…..?

3

  • lærke

    Mange tak skal du have.
    Tror jeg har nemt ved at fortælle om fordi jeg ikke har synes min mor var alkoholiker, men det har min søster fortalt mig.
    Og faktisk snakker vi ikke om mors alkohol problem men mere om hvordan jeg kan lære mig selv at kende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Super fedt at du tør udtale dig omkring det her emne og at du gør siger at din mor var alkoholikere. Kender selv en der har forældre der er alkoholikere. Hun vil helst ikke snakke omkring det da hun synes det er vildt pinligt.
    -Fuld respekt herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Ljunggren

    Det lyder virkelig spændende. Jeg vil ihvertfald gerne læse mere om samtalerne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mad plan uge 22