Mister jeg mit job??....

Hvordan har jeg det??

Jeg sprugte på instagram om folk havde nogle ideer til hvad jeg kunne skrive på min blog, da jeg er ved at løbe tør for ideer..

Så var der en god veninde der kom med den ideer at jeg kunne skrive dagbog – skive lidt om hvordan jeg går og har det. Og tænkte at det faktisk kunne være en meget god ide. Så en gang i mellem vil der komme nogle indlæg om mine tanker og sådan lidt om hvordan jeg har det.

 

Jeg har det nu meget godt. Jeg er bare mega træt for tiden, og det har jeg været i et stykke tid nu.

Har været forbi lægen, men hun kunne ikke se hvorfor jeg var så træt. Ved ikke hvad jeg skal gøre for at få mere energi…. Og synes ikke at kaffe hjælper mere. Måske jeg skulle lade være med at drikke kaffe? Men jeg kan godt lide smagen af kaffe ?

På mit arbejde går det ikke så godt. Jeg har desværre ikke så meget at lave…  Så måske også derfor jeg bliver så hurtigt træt..

Vi (Oliver og jeg) er i gang med at male lejlighed for vi kan måske købe den af svigermor. Så det vil være dejligt, så det bruger vi meget tid på. Og så har jeg masser af ting jeg kan lave, hvis jeg ikke var så træt…. Glæder mig til at vi har ferie!!

En lille kort indlæg om hvordan jeg går og har det ?

Håber at I kunne lide det her indlæg og at I gerne vil læse flere af sådan nogle her indlæg 

1

  • Anja Ljunggren

    Super fedt, at du kunne bruge min ide 😀

    Det er da ikke så godt, at du stadig går & er træt. Håber, at det snart går over igen. Måske er det fordi, at det bliver tidligere mørkt her i vintermånederne? Vi må håbe, at det snart går i den rigtige retning igen.

    Håber, at du ellers har det godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mister jeg mit job??....