Uge 17+2

Mærke liv

Hej skønne læsere .

Jeg håber at I synes det er hyggeligt at læse lidt omkring min gravitet. Jeg skriver også de her indlæg, for at læse tilbage ?

Torsdag d : 2/5 der var jeg tæt på at være i uge 21 og inden vi tog ud og rejse sagde lægen godt at jeg vil begynde at mærke bobler snart.

Da jeg mærke de boblerne første gange, sad vi nede ved poolen og jeg sad og græd af glæde, for det var så fantastik at kunne mærke liv. Senere hen blev de er bobler mere som skub som Oliver faktisk også kunne mærke.

Nu begynder jeg faktisk at være glad for at jeg er gravid, fordi

1) Jeg har ikke så slem en kvalme mere

2) Jeg har fået mere energi og appetit

3) Jeg kan mærke ham

 

Vi er faktisk også begyndt at kigge på baby tøj, for nu ved vi hvad kønnet er og vi har også fundet ud af at han skal hedde Mathias .

Hvis det var en pige, så havde vi 3 navne at vælge i mellem : Freja, Amalia eller øhhh nu kan jeg ikke lige huske på det sidste navn hehe

Vi har fået købt det her søde sæt på Rhodos, og det er til når han er lidt større men det gør jo heller ikke noget

Oliver er så småt i gang med at male børneværelse, og til sommer begynder vi at ordne børneværelse så der er klar til han kommer til verden.

Jeg vælger at vise jer hvordan værelse ser ud og måske også på youtube ?

Håber at I kunne lide det her indlæg med lidt billeder 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Uge 17+2